URAS Group opent eerste beveiligingswinkel in Tiel

Om klanten zelf te laten ervaren hoe een alarmsysteem of camerasysteem werkt, opent URAS Group in Tiel de OMER Safety Store. “Een beveiligingswinkel met showroom, ofwel experience room”, aldus de initiatiefnemers Merve en Gökhan Önder.

De URAS Group groeit snel. Naast beveiligingsdiensten houdt het bedrijf zich ook bezig met beveiligingstechniek. De nieuwste ontwikkeling is de OMER Safety Store in de Damstraat in Tiel, die 1 september officieel geopend wordt. Hier kunnen klanten zelf ervaren hoe een alarmsysteem werkt en ze kunnen zelf de beeldkwaliteit van de beveiligingscamera’s zien. Daarnaast worden demonstraties verzorgd met producten voor inbraak- en brandbeveiliging, toegangsbeheer en safes. Doelgroepen zijn de particuliere markt en het mkb. De URAS Group werkt samen met verschillende installatiebedrijven, die ervoor zorgen dat de apparatuur conform de VEB-eisen wordt geïnstalleerd.
De winkel in Tiel is volgens plan de eerste van een keten franchise-winkels. Installateurs die interesse hebben om ook zo’n winkel te starten kunnen contact opnemen met de URAS Group.

Gedeeld

Geef een reactie