URAS Security en TEC zetten volgende stap in samenwerking

Voetbalclub TEC en URAS Security werken sinds maart dit jaar naar alle tevredenheid samen. Nu is ook het 24/7 cameratoezicht uitgebreid en is URAS Security gestart met het opleiden van de stewards op het gebied van veiligheid en gastheerschap.

In maart gingen TEC en URAS Security de samenwerking aan om de organisatie van TEC verder te professionaliseren en een kwaliteitsimpuls te geven op het gebied van veiligheid en gastheerschap. Daarvoor werd sportpark De Lok voorzien van 24/7 cameratoezicht en zijn er bij alle wedstrijden van TEC professionele beveiligingsmensen aanwezig om de stewards van TEC te ondersteunen.

Welkom en veilig
“Wij willen onze leden, spelers, supporters, vrijwilligers en uitsupporters een prettige omgeving bieden, waar iedereen zich welkom en veilig voelt”, zegt Christan Hofman, veiligheidscoördinator bij TEC. Hij is samen met veiligheidscoördinator Wanda van IJzendoorn bij TEC verantwoordelijk voor de veiligheid op sportpark De Lok tijdens de wedstrijddagen van de club. “De afgelopen weken hebben we al mooie stappen daarvoor kunnen maken. De samenwerking met URAS Security heeft ons daarbij geholpen en nu alles goed draait en de competitie stil ligt, is het moment daar om de volgende stap te zetten. Zo hebben we het cameratoezicht op ons sportpark uitgebreid en beginnen onze stewards deze week met een training bij URAS Security zodat zij nog meer handvatten hebben om de veiligheid en het gastheerschap bij TEC te garanderen. Daarnaast houdt URAS Security nu ook toezicht op het sportpark door het sportpark met grote regelmaat te controleren en een sluitronde (controle of alles is afgesloten) te maken. En gaat er een alarm af bij TEC, ook dan neemt URAS Security meteen een kijkje op het sportpark. Wij zijn dan ook erg blij met deze volgende stap in de samenwerking met URAS Security.”

URAS Security B.V. uit Boven-Leeuwen is een professioneel beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligings- en bewakingsdiensten en oplossingen biedt voor verschillende beveiligingsproblemen. URAS Security werd onlangs genomineerd als beveiligingsbedrijf van het jaar.

Gedeeld

Geef een reactie