URAS Security wordt nieuwe beveiligingspartner van s.v. TEC

Om de organisatie verder te professionaliseren en een kwaliteitsimpuls te maken op het gebied van veiligheid en gastheerschap gaat voetbalvereniging TEC samenwerken met URAS Security. Sportpark De Lok krijgt onder andere 24/7 cameratoezicht en professionele beveiligers tijdens de wedstrijden.

“De veiligheid van de onze leden, spelers, supporters, vrijwilligers én uitsupporters staat bij ons altijd voorop”, zegt Christan Hofman, veiligheidscoördinator van TEC. Hij is samen met veiligheidscoördinator Wanda van IJzendoorn verantwoordelijkheid voor de veiligheid op sportpark De Lok tijdens de wedstrijddagen van TEC. “We werken met een draaiboek Veiligheid, waarin we onder andere per wedstrijd een risicoanalyse gemaakt hebben, zodat we weten wat we per wedstrijddag kunnen verwachten. De mensen, die tijdens de wedstrijden worden ingezet, hebben de taak om ervoor te zorgen dat iedereen die aanwezig is op ons sportpark tijdens de wedstrijd een gastvrij en veilig gevoel heeft en ook met dit positieve gevoel ons sportpark weer verlaat. Dat betekent ook dat we streng controleren aan de poort, (steekproefsgewijs) fouilleren en maatregelen aanscherpen bij risicovolle wedstrijden. Maar ook dat we onze eigen stewards intern verder gaan opleiden. Door de samenwerking met URAS Security aan te gaan, kunnen we hier een grote stap in maken.”

Professioneel, vriendelijk en gastvrij
URAS Security uit Boven-Leeuwen is een professioneel beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligings- en bewakingsdiensten en dat oplossingen biedt voor verschillende beveiligingsproblemen. URAS Security werd onlangs genomineerd als beveiligingsbedrijf van het jaar. “Wij zijn blij dat we op URAS Security kunnen rekenen als onze beveiligingspartner”, zegt Hofman. “URAS Security is een flexibel, klantgericht en betrouwbaar bedrijf, dat staat voor kwaliteit en waar het heel fijn mee samenwerken is. De beveiligers, die hier tijdens de wedstrijddagen zijn, zijn echte professionals. Dat stralen ze ook echt uit: vriendelijk en gastvrij en tegelijkertijd professioneel en gericht op het bewaken van de veiligheid. We kijken dan ook uit naar een langdurige en prettige samenwerking met URAS Security.”

Gedeeld

Geef een antwoord