URAS Security start samenwerking met recherchebureau

URAS Security en recherchebureau DPR Nederland bundelen de krachten. “Wegens de enorme vraag naar bedrijfsrecherche hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en zijn we blij met onze partner DPR Nederland”, zegt algemeen directeur Gökhan Önder van URAS Security.

“Veel bedrijven hebben te maken met bedrijfsfraude, ziekteverzuim, concurrentiebeding, personeelsscreening, bedrijfsdiefstal en cybercrime. Het behoort tot de meest onderschatte problemen voor directie of bestuur. Wij hebben ingespeeld op vraag en aanbod op het gebied van de bedrijfsrecherche. Vervolgens hebben we in een aantal zaken samengewerkt en met succes afgesloten”, zegt algemeen directeur Recep Igci van DPR Nederland.
Recherchebureau DPR Nederland is specialist in bedrijfsrecherche en privédetective-onderzoeken. Door ruime (recherche)ervaring binnen de Nationale Politie, beschikking over moderne technieken en hulpmiddelen en samenwerking met specialistische partners, levert Recherchebureau DPR Nederland maatwerk van hoge kwaliteit.

Gedeeld

Geef een antwoord