Vanderbilt International wordt vijftigste Dahua ECO-partner

Als vijftigste lid van het technologiepartnerprogramma van Dahua Technology brengt Vanderbilt International een integratie van zijn ACTpro-toegangsplatform met de videobewakingsoplossingen van Dahua. 

Het Dahua ECO Partner Program ging van start in juni 2020. Doel is om samen met andere fabrikanten een integraal ecosysteem van beveiligingsoplossingen te bouwen. “Samen met onze ECO-partners zijn we in staat om de juiste oplossingen te bieden voor eindgebruikers, systeemintegratoren en distributeurs”, zegt Peter Pan, global technology partner alliance director bij Dahua Technology. “Met Vanderbilt International gaan we aan de slag voor sectoren als de gezondheidszorg, het onderwijs, de detailhandel, de overheid en andere. We zijn enthousiast dat we samen meer waarde kunnen creëren.​”

Koppeling van deuren aan video
ACTpro is het bekroonde toegangssysteem van Vanderbilt International met een schat aan functies en integraties. De toevoeging van Dahua vormt een aanvulling op een reeds rijke set integraties en stelt gebruikers in staat om via de Dahua-oplossingen live video of opgenomen video af te spelen die is gekoppeld aan een deur. Ross Wilks, hoofd marketing bij Vanderbilt International licht de waarde hiervan toe: “Als er vorige week een gebeurtenis plaatsvond waarbij een deur werd opengebroken, kan de operator met de rechtermuisknop op de gebeurtenis klikken in ACTpro-software en de video-opname eenvoudig opnieuw afspelen vanaf het Dahua-systeem.​ De beheerder hoeft dus niet twee systemen te bedienen, waardoor makkelijker en sneller gereageerd kan worden.”

Gedeeld

Geef een reactie