VideoGuard wordt distributeur van Pelco by Schneider Electric

VideoGuard breidt het assortiment camerasystemen uit met het brede IP-productenpakket van Pelco by Schneider Electric. Het betreft camera’s en IP-recorders voor de meest uiteenlopende toepassingen. De distributieovereenkomst met de van origine Amerikaanse fabrikant geldt voor de hele Benelux.

“Met Pelco by Schneider Electric bieden wij nu een grote verscheidenheid aan IP-camera’s en bijbehorende producten”, zegt inside salesmanager Sandor Luiken van VideoGuard. “Het is apparatuur van hoge kwaliteit, die wij combineren met de managementsoftware van Genetec. Via slimme en mooie apps krijgen installateurs en eindgebruikers tal van mogelijkheden om de apparatuur te bedienen en beelden terug te kijken.”

Technische ondersteuning
Het volledige assortiment van Pelco omvat de alom gekende Spectra domecamera, maar ook complexe IP-videomatrixsystemen en glasvezeltransmissiesystemen. “Met Pelco by Schneider Electric gaan wij ons vooral richten op de markt voor IP-videosystemen”, benadrukt Luiken. “En natuurlijk doen wij dat weer als value added distributor. Wij leveren niet alleen de producten, maar ook technische ondersteuning en trainingen. Zo krijgen klanten een maximum aan mogelijkheden voor hun geld.”
Als voorbeeld noemt de algemeen directeur de integratie met Genetec Security Center. “Wij stellen installateurs in staat om op die manier complete oplossingen voor securitymanagement te realiseren. Daarbij gaan wij met onze dienstverlening, inzet en specialistische kennis altijd net even dat stapje verder.”

Meer informatie over de IP-oplossingen van Pelco zijn te verkrijgen via productmanager frank.scholten@videoguard.nl of via sandor.luiken@videoguard.nl +31 85 0410510.

Gedeeld

Geef een reactie