Vier certificaten en drie keurmerken voor W&R

Uit handen van Ard van der Steur, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche, ontving W&R beveiliging drie keurmerken en vier certificaten. Het gaat om drie keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche, drie ISO-certificaten en een OHSAS-certificaat.

Onlangs ontving het Udense bedrijf W&R beveiliging het bericht van TÜV Rheinland en de Nederlandse Veiligheidsbranche dat de audits voor de certificaten en keurmerken positief zijn bevonden. Voorzitter Ard van der Steur van de Nederlandse Veiligheidsbranche reikte de certificaten en keurmerken uit aan Willem Rutten en Sander van der Walle van W&R beveiliging.
Het bedrijf is in het bezit van vier certificaten: ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001. Ook beschikt het over drie keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche: Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Horecabeveiliging en Keurmerk Evenementenbeveiliging.

Vraag vanuit de markt
W&R beveiliging zegt zich al jaren te onderscheiden in de markt door een uniek aantal certificaten en keurmerken. “Een hoog aantal certificeringen en keurmerken is uiteraard geen doel op zich voor ons bedrijf. Het is bedoeld om de kwaliteit van onze dienstverlening te onderbouwen. Daarnaast merken we dat de markt vraagt om dergelijke kwalificering. Gemeentes, bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en verzekeringsmaatschappijen stellen deze kwalificaties steeds vaker als eis”, aldus Willem Rutten.
Daarnaast heeft het bedrijf het dienstenpakket verder uitgebreid. “We zijn een samenwerking aangegaan met een collega-bedrijf in Oss. Hierdoor bieden we alarmopvolging en mobiele surveillance aan voor bedrijven, industrieterreinen en organisaties in Uden en omstreken. Door de samenwerking zijn er nog meer voertuigen in de regio en kunnen we bij alarmmeldingen supersnelle aanrijtijden garanderen”, vertelt Sander van der Walle.

Gedeeld

Geef een reactie