VINCI Facilities verder als VanderLinden

Technisch dienstverlener VINCI Facilities gaat in Nederland verder onder de naam VanderLinden. VanderLinden wordt de handelsnaam. Het bedrijf blijft wel eigendom van VINCI Energies.

Volgens commercieel manager Rien van der Linden is deze stap genomen omdat de naam VINCI Facilities als merknaam niet meer past bij de activiteiten van de Nederlandse tak. Daarnaast is VanderLinden nog altijd een vertrouwde naam in de wereld van technische dienstverlening. Die naam werd gehanteerd vanaf de oprichting 75 jaar geleden tot 2014.
Sinds 1993 maakt VanderLinden onderdeel uit van VINCI Energies en sinds 2014 worden de diensten en oplossingen onder de merknaam VINCI Facilities naar de markt gebracht. “We worden geen familiebedrijf meer”, zegt Van der Linden. “Maar een merk van VINCI Energies. In een nieuw jasje, met een nieuw logo en met dezelfde vertrouwde service en dienstverlening. Tot de groep behoren ook Bosman Bedrijven en Verkerk. Samen vormen zij de business line Building Solutions van VINCI Energies.

Gedeeld

Geef een reactie