Virtuele beurspresentatie IDIS van start

IDIS was altijd prominent aanwezig op nationale en internationale vakbeurzen. Dit jaar moesten echter nagenoeg alle beurzen worden opgeschort of geannuleerd. De behoefte om het publiek te bereiken met innovatie en informatie is echter blijven bestaan bij de fabrikant. IDIS wilde daarom niet wachten tot volgend jaar, als de meeste beurzen naar verwachting hun deuren weer openen.

Coronapreventie
In de virtuele beursstand is van alles te zien. Bijvoorbeeld een deep Learning AI-platform dat veilige werkmethoden en overheidsvoorschriften ondersteunt om de verspreiding van corona te helpen voorkomen. De functies omvatten monitoring van sociale afstand, tellen van mensen en dichtheidscontrole. Ook het detecteren van mondkapjes is mogelijk. Via een live dashboard kan de beheerder volgen in hoeverre de maatregelen worden nageleefd. Rapportagetools helpen bij het evalueren van de situatie.

Paradepaardje
Het paradepaardje op de stand is IDIS Deep Learning Analytics (IDLA). Dit maakt voor videobewaking gebruik van kunstmatige intelligentie en deep learning-algoritmen om voorheen arbeidsintensieve taken te automatiseren. Het biedt agile objectdetectie en classificatie van mensen, auto’s en fietsen, inbraakdetectie en rondhangdetectie, krachtige AI-ondersteunde meldingen om de efficiëntie van operators drastisch te verbeteren en beveiligers in staat te stellen sneller en beter te reageren op veiligheidsincidenten, bedreigingen en verdachte activiteiten.

IDIS Mobile Plus-app
IDIS biedt bezoekers van de virtuele beursstand ook een kennismaking met de nieuwe IDIS Mobile Plus-app. Deze is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de toenemende behoefte aan beheer op afstand te ondersteunen. Gebruikers zullen een vriendelijkere gebruikersinterface, extra functionaliteit en integratie met zowel IDIS Center als IDIS Solution Suite VMS vinden.

Andere noviteiten
Zo worden nog aanzienlijk meer noviteiten gepresenteerd. Enkele hiervan zijn Fall Detection, waarbij een camera alarm genereert als iemand onderuit gaat of uit bed valt, IDIS FaceTracker, die nauwkeurige telling van personen mogelijk maakt en IDIS Cloud Manager, waarmee over een wereldwijd te benaderen videoplatform kan worden beschikt.
BeveiligingNieuws.nl gaat op ‘beursbezoek’ en komt binnenkort met nadere informatie over de getoonde innovaties van IDIS. Wie zelf alvast een kijkje wil nemen kan zich hier registreren.

Gedeeld

Geef een antwoord