W&R Beveiliging in bezit van ISO 9001-certificaat

W&R Beveiliging uit Uden is sinds kort in het bezit van het ISO 9001-certificaat en keurmerken op het gebied van object-, horeca en evenementenbeveiliging.


Het bedrijf verzekert haar klanten op deze manier van medewerkers die geschoold, gescreend en verzekerd zijn. Alle medewerkers van W&R Beveiliging zijn in het bezit van een BHV-diploma en volgen regelmatig cursussen en bijscholingen. Binnenkort staat er bijvoorbeeld een anti-agressietraining op het programma.

Sander van der Walle en Willem Rutten

W&R Beveiliging met aan het roer de ondernemers Sander van der Walle en Willem Rutten, is actief op een drietal vlakken: horeca, evenementen en objectbeveiliging. W&R is een van de drie beveiligingsbedrijven in Nederland die in het bezit zijn van het ISO 9001-certificaat en drie keurmerken beveiliging. Het bedrijf is sinds kort aangesloten bij de sectie Horeca- en Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Als ze samenwerken met andere bedrijven doen ze dat alleen met firma’s die ook in het bezit van een keurmerk zijn.

Gedeeld

Geef een antwoord