Zesde ‘Smart Up Your business’-sessie van SmartSD

In januari van dit jaar is SmartSD gestart met ‘Smart Up Your Business’. Onder deze titel organiseert SmartSD elke maand op tien locaties in de Benelux productvoorstellingen. Tijdens zo’n productvoorstelling worden de producten van één merk van de distributeur besproken.

Voor bezoekers staat er vanaf 8.00 uur ook een ontbijt klaar. De bijeenkomsten worden in de ochtend gehouden van 9.00 tot 11.00 uur. Op donderdag 31 augustus organiseerde SmartSD alweer de zesde sessie van dit evenement. Wij bezochten de productvoorstelling van Dahua in Eindhoven.

De sessie werd gehouden in het Van der Valk-hotel en werd bezocht door een dertigtal installateurs. Na het ontbijt werd een korte inleiding gegeven door Guus van Ginderen, account manager Zuid Nederland van SmartSD. Aansluitend werd een uitgebreide productvoorstelling gegeven door Julius Klein Molekamp, sales manager in ICT & CCTV van Dahua. Tijdens deze presentatie werden de nieuwste producten van Dahua gepresenteerd die de afgelopen maanden zijn gelanceerd en de producten die later dit jaar nog worden uitgebracht.

4K IP-camera’s en HDCVI
Naast een nieuwe lijn 4K IP-camera’s werd de nieuwe HDCVI lijn van Dahua uitgebreid besproken. Dahua heeft de HDCVI-technologie ontwikkeld om megapixelcamera’s geschikt te maken voor communicatie over coaxbekabeling. Tot voor kort konden met deze technologie camera’s tot 4MP over coax aan HDCVI-recorders worden gekoppeld. Met de nieuwe productlijn kunnen er via HDCVI nu ook 4K-camera’s worden aangesloten via coax. Verder toonde Klein Molenkamp nieuwe thermische oplossingen van Dahua en een nieuwe serie extreem lichtgevoelige camera’s, uitgerust met Starlight-technologie. Tijdens de productvoorstelling werden verschillende camera’s live gedemonstreerd.

Gedegen inzicht
De Smart Up Your Business sessies zijn voor de installateur een uitgelezen mogelijkheid om in korte tijd een gedegen inzicht te krijgen in de commerciële en technische mogelijkheden van de besproken merken. Naast Eindhoven worden er elke maand door SmartSD in Nederland ook ontbijtsessies gehouden in Dwingeloo, Haarlem, Duiven en Ridderkerk en in België in Mechelen, Oostkamp, Nivelles, Paal en Verviers. De volgende Smart Up Your Business sessies worden gehouden op dinsdag 26 september. Inschrijven hiervoor kan via de website van SmartSD.

Gedeeld

Geef een reactie