Beurs FireSafety & Security Event 2022 bijna volgeboekt

De afgelopen maand heeft een groot aantal bedrijven besloten om te exposeren tijdens FireSafety & Security Event 2022, dat volgend jaar op 13 en 14 april plaatsvindt in de Brabanthallen. Daarmee is de grootste hal van het complex zo goed als vol. Er zijn nog maar elf stand beschikbaar, variërend van 15 tot 60m².

Door de coronacrisis moest de eerste editie van FireSafety & Security twee keer worden uitgesteld. Een aantal exposanten haakte daardoor af. Maar volgens Federatie Veilig Nederland, die het evenement in samenwerking met Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven geïnitieerd heeft, zijn de meeste op dat besluit teruggekomen, terwijl zich inmiddels ook nieuwe gegadigden hebben aangemeld. Zodoende is nu 82 procent van de beursvloer bezet door zestig bedrijven die zich definitief hebben ingeschreven. Op vijf stands met gezamenlijk 105m² is een optie genomen en elf stands met gezamenlijk 355m² zijn nog beschikbaar.

Kans op nul op rekest
Directeur Erwin Schoemaker van Federatie Veilig Nederland verwacht dat binnen zes weken alle 76 stands gereserveerd zijn. “Het gaat hard. Een maand geleden hadden we nog tweemaal zoveel open plekken als nu. We hebben nog een klein half jaar te gaan, maar wie tot het laatste moment wacht met reserveren heeft een grote kans dat hij nul op rekest krijgt. Vol is vol en we zijn niet van plan om het evenement met een tweede hal uit te breiden. In het verleden is gebleken dat je dan altijd een drukke en een minder drukke hal krijgt met onvrede tot gevolg. We hebben nu één grote en moderne hal, die lekker overzichtelijk is voor de bezoekers. Er zijn nog een paar aantrekkelijke plekken, onder andere tegenover de kroeg waar het doorlopend druk zal zijn. Wie daarvan wil profiteren adviseer ik om snel contact met ons op te nemen.”

Gedeeld

Geef een antwoord