Beveiliging Nieuws introduceert persoonlijke RSS-feeds

Beveiliging Nieuws heeft vanaf vandaag persoonlijke RSS-feeds beschikbaar. Met behulp van RSS kun je op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van jouw favoriete website. Via aangepaste website van Beveiliging Nieuws kunt u nu ook uw voorkeur instellen van het nieuws wat u ontvangt.

Met RSS-feeds laat je de informatie naar je toe komen. Je hoeft niet meer elke dag te kijken of er nieuws is, dat merk je vanzelf dankzij je RSS-reader. Er zijn verschillende soorten readers die je op je computer installeert vaak kun je meerdere feeds invoeren, maar wat nu als je minder informatie uit een nieuws feed wilt ontvangen?

Om alleen het nieuws uit een bepaalde groep te ontvangen, klik je eenvoudig de groep(en) aan en hiermee stel je jouw eigen persoonlijke RSS-feed samen. Het adres wat in de balk er onder komt te staan kun je dan gebruiken voor je RSS-reader. Per feed kunnen 5 groepen of categorie?n tegelijk gebruikt worden. Ook de ?oude? algemene feed blijft gewoon beschikbaar, hier zullen alle artikelen op volgorde van plaatsing gepresenteerd worden.

Achter de schermen wordt ondertussen ook nog gewerkt aan een persoonlijke nieuwsbrief. Met deze brief is het tevens mogelijk om de groepen, categorie?n en dag van verzending naar eigen smaak in te stellen. Naar verwachting zal deze nog voor het najaar geactiveerd worden voor alle bezoekers, een kleine groep is ondertussen met de b?ta versie aan het testen.

Links:

Beveiliging Nieuws – Persoonlijke RSS feeds

Beveiliging Nieuws – Algemene RSS feed

Gedeeld

Geef een reactie