BeveiligingNieuws mediapartner van ASIS International Benelux

BeveiligingNieuws.nl is nu mediapartner van beroepsvereniging ASIS International Benelux Chapter. Dat houdt in dat deze hoogwaardige netwerkorganisatie kennis gaat delen via ons platform en dat wij die kennis verspreiden onder onze ruim 26.000 professionals tellende doelgroep.

Voorheen werkte de enkele honderden leden tellende ASIS International Benelux Chapter samen met het platform Security Management, maar dat werd per 31 december 2020 door de uitgever beëindigd. “BeveiligingNieuws.nl is bijzonder enthousiast over deze nieuwe samenwerking”, zegt beheerder Vincent Vreeken. “Want het gaat hier om een organisatie met leden die op een zeer hoog niveau met security bezig zijn. Wij gaan ons best doen om de kennis binnen dit waardevolle netwerk op een toegankelijke manier onder de aandacht te brengen, zodat heel beveiligend Nederland en België ervan mee kunnen profiteren.”

35.000 professionals wereldwijd
ASIS International Benelux Chapter is één van de 240 zogenoemde chapters binnen een ruim 35.000 professionals tellend netwerk, dat opgezet is in de Verenigde Staten, maar dat inmiddels over heel de wereld vertegenwoordigd is. ASIS International brengt kennis bijeen en zorgt voor hoogwaardige opleidingen voor de leden, die in uiteenlopende sectoren werkzaam zijn, zoals luchthavens, universiteiten, energiecentrales en andere objecten waar uitzonderlijk hoge eisen aan de beveiliging worden gesteld.
BeveiligingNieuws.nl gaat alle evenementen van ASIS International Benelux Chapter aankondigen en verslaan en biedt leden een podium voor het delen van hun kennis in de vorm van blogs. In een later stadium wordt onderzocht of het jaarlijkse security congres voor de Benelux gecontinueerd kan worden.

Gedeeld

Geef een reactie