Beveiligingscamera die brand en inbraak detecteert

De bi-spectrum thermische turret-camera van Hikvision biedt zowel optisch als thermisch beeld om inbraak en brand te detecteren. Ook is de camera goed te gebruiken in ruimten die beveiligd zijn met een mistgenerator. De thermische camera kijkt zonder problemen door de mist heen.

De DS-2TD1217/V1 Series van Hikvision werkt met met een deep learning algoritme om inbraak- en branddetectie zo nauwkeurig mogelijk te maken. Hierbij wordt zowel zichtbaar als infrarood licht geregistreerd. Bijzonder is dat het thermische beeld als een picture in a picture wordt getoond. Zo blijft het optische beeld altijd zichtbaar en wordt het thermische beeld ter ondersteuning toegevoegd. Dit gebeurt via één videostream, waardoor de bandbreedte beperkt blijft en de camera eenvoudig is te installeren.

Kenmerken
De camera heeft een Vanadium Oxide Uncooled Focal Plane Arrays als thermische sensor, met een resolutie van 160 x 120 pixels, die in de output wordt verdubbeld. De beeldhoek is 25.0° × 18.7° (H × V). Het optische deel werkt met een 1/2.7” progressive scan CMOS met een maximale resolutie van 1920 × 1080, kleurenbeeld vanaf 0,002 lux en zwart-wit vanaf 0,0002 lux. De beeldhoek is 53° × 30°(H × V) en de WDR bedraagt 120dB. Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie