Bouwens& komt met gratis bezoekersregistratiesysteem

Bouwens&, aanbieder van receptie- en beveiligingsdiensten, komt met een gratis bezoekersregistratiesysteem voor kantoren: ARRIVED. Dit online platform is binnen vijf minuten in te stellen en direct te gebruiken. Bezoekers van een kantoorgebouw zijn met ARRIVED snel ingecheckt, inclusief gezondheidscheck. Hun afspraak ontvangt automatisch een notificatie.

Michael Bouwens, CEO van bouwens&: “Bezoekersregistratie in kantoren is verplicht en doorgaans een standaardprocedure: je meldt je aan, schrijft je in en wordt opgehaald. Dat gebeurt vaak omslachtig, tijdrovend en onvolledig. Met ARRIVED scant de bezoeker van een kantooromgeving met zijn of haar telefoon een QR-code bij de entree en wordt dan direct naar een online registratieformulier geleid. Na het invullen van contactgegevens en een gezondheidscheck zit de registratieprocedure erop. Uiterst efficiënt en bovendien veilig.”

Extra service
ARRIVED laat de bezoeker weten waar hij of zij in het gebouw moet zijn en verzendt een melding over de aankomst. Bouwens: “Waar reguliere bezoekersregistratie voelt als het verplicht invullen van naam en telefoonnummer ervaren mensen ARRIVED als extra service. Het biedt mensen de mogelijkheid bezoekers op een prettige én verantwoorde manier te ontvangen. Door de gezondheidscheck draagt het systeem bij aan een veiliger werkomgeving. Mocht een contactonderzoek van de GGD onverhoopt nodig zijn, dan komen de aanmeldingen via ARRIVED goed van pas.”

Gedeeld

Geef een reactie