Deense security specialist Henrik Bramsborg voorzitter van IACPO

De International Association of Close Protection Officers (IACPO) heeft de Deense security specialist Henrik Bramsborg tot voorzitter van de raad van advies benoemd.

IACPOIACPO, met het hoofdkantoor in Duitsland en met regionale kantoren wereldwijd, heeft besloten om een groter platform voor de meer dan 450 geregistreerde leden bij de organisatie te creëren. Deels door de oprichting van een adviesraad, en deels door de oprichting van een PR-project om informatie over de organisaties ethische richtlijnen, missies en doel te bieden.

Met zoveel leden in meer dan 30 landen, was het tijd om de dingen iets anders te structureren. Al onze bestuurders kozen unaniem voor Henrik Bramsborg, want hij heeft de nodige kennis van ons vakgebied, en bovendien heeft bestuurlijke ervaring, zegt Dirk Jahnke, de Duitse president en oprichter van IACPO.

Henrik BramsborgHenrik Bramsborg heeft ruim 7 jaar als Deens Country Director van de IACPO gediend en werkt zowel als security consultant als hoofd van de VIP-afdeling van het Deense Prestige Security ApS. Henrik eerder hield kantoor of heeft als bestuurslid in verschillende bedrijven en verenigingen gefunctioneerd.

IACPO bestaat al sinds 2005 en is ’s werelds enige volledig onafhankelijke persoonsbeveiliging organisatie. Dit betekent dat alle persoonsbeveiligers lid kunnen worden, zolang zij werken of getraind zijn in het vak. In de afgelopen paar jaar is het aantal leden gestaag toegenomen, de organisatie verwacht in 2020 meer dan duizend leden te hebben.

Gedeeld

Geef een reactie