Rosec Security behaalt drietal keurmerken

De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft, na een uitgebreide audit door TüV Rheinland Nederland, de keurmerken Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging verstrekt  aan Rosec Security in Raalte..

“Wij zijn zeer trots op het behalen van drie keurmerken tegelijkertijd”, aldus commercieel directeur Gerco Middelkamp. Rosec Security is een beveiligingsbedrijf dat middels inzet van gastheren/gastvrouwen, kennis en techniek totaaloplossingen kan bieden op het gebied van veiligheid, waarbinnen gastvrijheid een centrale rol blijft spelen. Zowel op operationeel, tactisch als strategisch gebied heeft Rosec Security ervaring binnen disciplines zoals zorgbeveiliging, objectbeveiliging, educatie & training, consultancy, receptiewerkzaamheden, winkelsurveillance en evenementen.
De keurmerken Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging zijn een initiatief van de Nederlandse Veiligheidsbranche en tot stand gekomen door de samenwerking met vertegenwoordigers van VBE en VEHB. Keurmerkhouders moeten voldoen aan strikte keurmerkeisen. Door zaken te doen met keurmerkhouders kunnen opdrachtgevers erop vertrouwen dat zaken wordt gedaan met een integere, betrouwbare en professionele organisatie.

Gedeeld

Geef een antwoord