V-factor 2015 voor beveiligers met hart voor het vak

Na twee eerdere succesvolle edities organiseert Veiligheid raakt iedereen de V-factor 2015.

winkelbeveiligerBeveiligers die eruit springen, scherp zijn, initiatief nemen en voortdurend in contact staan met hun omgeving opgelet, er is weer een iPad te winnen!

De winnaar wordt officieel gehuldigd in de Week van de Veiligheid van 5 – 11 oktober. Het aantal stemmen op Facebook en het oordeel van de vakjury bepaalt wie er gaat winnen. Het aantal stemmen telt mee voor 25% en het oordeel van de vakjury voor 75%. Alle reden dus om je in te schrijven. Maar wacht niet te lang, de inschrijving sluit al op 28 september.

V-factor 2014Beveiliger Gerard van Manen van beveiligingsbedrijf Securitas was de winnaar van de eerste V-factor in 2013. Volgens de vakjury is hij ambitieus en streeft hij ernaar om het beveiligingsvak op een hoger niveau te brengen.

Beveiliger Estrella PerezBeveiliger Estrella Perez van Bluestar Security & Services uit Breda was vorig jaar de winnaar van de V-factor Vrouw. De enthousiaste speurneus is een voorbeeld voor het vak. In totaal hebben 25 vrouwelijke beveiligers meegedaan met de verkiezing V-factor Vrouw op Facebook.

Ben jij zo’n beveiliger? Doe dan mee met de V-factor 2015!

Gedeeld

Geef een reactie