CSL biedt veilige transmissie over IP met Emizon TCD-serie

Veilige alarmtransmissie via IP. Dat is zeker mogelijk met de nieuwe Emizon TCD-serie alarmtransmitters van CSL. Ze zijn geschikt voor inbraak-, brand- en CCTV-systemen en werken via IP-, GPRS- en LTE-verbindingen.

Dankzij de dual-path-technologie zijn de alarmtransmitters geschikt voor diverse risicoklassen, tot en met EN Grade 4. Zo zijn in vrijwel alle gevallen bestaande alarminstallaties ermee geschikt te maken voor IP en VoIP. De TCD-transmitters van CSL werken in combinatie met dynamische en statische IP-adressen en veroorzaken geen conflicten met de inkomende firewall van de router. Ze bieden upload- en download-functionaliteit voor veel bekende inbraaksystemen en ondersteunen protocollen, zoals Contact ID en SIA. Alle gegevens van en naar de TCD worden versleuteld. Belangrijk is ook dat de Emizon TCD wordt voorzien van een multinetwerk WorldSIM. Via roaming wordt altijd het sterkste mobiele netwerk gebruikt. Tot slot zijn er voorzieningen getroffen om nodeloos alarm door storingen tegen te gaan.

Zoals alle CSL-producten, wordt de TCD ondersteund door het Gemini-platform. Dat is een platform voor connectiviteit. Gemini controleert de volledige signaalroute voor de beste betrouwbaarheid die professionele signaleringssystemen vereisen. CSL is naar eigen zeggen de enige provider van signaaldiensten die een eigen, op maakt gemaakt Network Operations Centre (NOC) heeft die het Gemini-platform ondersteunt. Installateurs hebben ook toegang tot een online service die real-time onderhoud en herprogrammering op afstand mogelijk maakt. Een brochure is hier te downloaden.

Gedeeld

Geef een reactie