Dahua Partner App uitgebreid met spaarprogramma

Een voordeel van Dahua is het enorme assortiment. Maar dat is ook meteen een nadeel. Want hoe vind je nog precies wat voor een bepaalde situatie de beste oplossing is? Daarvoor ontwikkelde de fabrikant de Dahua Partner App. Deze beschikt nu ook over een spaarprogramma.

In de Dahua Partner App is het complete assortiment van Dahua terug te vinden. IP-camera’s, maar ook HDCVI-producten, video-intercoms en intelligente videosystemen. De gebruiker kan door de verschillende categorieën navigeren of zoeken naar een specifiek product. Met de handige productvergelijker zijn producten te selecteren en kunnen de specificaties met elkaar worden vergeleken. Daarbij worden de verschillen met geel gemarkeerd.

Sectoren
Ter informatie en inspiratie heeft Dahua ook informatie toegevoegd over uiteenlopende sectoren, waaronder transport, logistiek, retail en gebouwen. Zo is op locatie bij de opdrachtgever snel en eenvoudig een passend voorstel samen te stellen. Zo zijn er voor installateurs en system integrators nog tal van andere handige functies. Nieuw is de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwe scanfunctie en zo punten te sparen die zijn in te wisselen voor cadeaubonnen va bol.com.

De Dahua Partner App is beschikbaar voor iOS en Android op smartphones en tablets. Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een antwoord