Dahua’s Eco-savvy 3.0-camera’s nu geschikt voor Ivideon-cloud

Dahua Technology maakt bekend dat de Eco-savvy 3.0-camera’s nu te gebruiken zijn voor videotoezicht in de ‘cloud’ van Ivideon, een strategische partner van de Chinese fabrikant met 15 datacentra en 3,5 miljoen gebruikers.

Ivideon maakt camerabeelden niet alleen online beschikbaar via beveiligde verbindingen, maar biedt ook diverse mogelijkheden voor intelligente analyse van beelden. Het wordt zo zeer eenvoudig om een camerasysteem met complexe functionaliteit op te zetten. De Eco-savvy 3.0-camera’s van Dahua zijn simpel via Extended Power over Ethernet op een router aan te sluiten, waarna verwerking van de beelden in de cloud gebeurt. Een eigen DVR of NVR is niet meer nodig.

Producten ontwikkelen
De cloud-leverancier is een van de strategische partners van Dahua die gebruik maakt van het Dahua Integration Partner Programm (DIPP), waarbij vergaande ondersteuning wordt geboden op het gebied van techniek en marketing. Andere partners van Dahua kunnen op hun beurt weer producten ontwikkelen voor de Ivideon-cloud, zoals nieuwe functies voor intelligente beeldanalyse. De samenwerking tussen Dahua en Ivideon bestaat sinds 2014. In 2017 slaagde de eerste er ook in om analoge camera’s (HDCVI) met hoge resolutie op de cloud aan te sluiten.

Gedeeld

Geef een reactie