Dit is het 25000ste bericht op beveiligingnieuws.nl

Sinds 2005 heeft deze website u al 25.000 keer geïnformeerd over het laatste nieuws over beveiliging en veiligheid. Al deze berichten zijn nog steeds te raadplegen en bieden u een schat aan informatie over een van de meest interessante branches.

BeveiligingNieuws.nl startte op 16 april 2005 met een bericht over de belangrijke rol die beveiliging in de nieuwste versie van Windows ging spelen. Dat ging toen om de opvolger van Windows XP. Meteen een bericht over cyber dus. De nadruk bleef echter altijd liggen op algemene onderwerpen, zoals criminaliteit en brand en wat daartegen preventief te ondernemen is.

Actief
Al vanaf het begin was BeveiligingNieuws.nl een van de actiefste nieuwsbronnen op veiligheidsgebied en dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Het aantal gebruikers van de website, het aantal abonnees op de dagelijkse nieuwsbrief en het aantal volgers op de sociale mediakanalen is continu blijven stijgen, wat nog altijd wijst op een toenemende behoefte aan snel en onafhankelijk nieuws over beveiliging en veiligheid.

Ontwikkelingen
De website is in 2005 opgezet door Rob Hamberg, een oud-medewerker van Trigion. Met veel enthousiasme breidde hij de activiteiten uit met het succesvolle beveiligingsforum, de beveiligingmarkt en de opiniesite securityfacts. Eind 2015 overleed hij helaas onverwacht. In 2016 werd het beheer overgenomen door Vincent Vreeken, die ruim 25 jaar ervaring had opgedaan als hoofdredacteur van het vakblad Beveiliging. Daarmee was de continuïteit van BeveiligingNieuws.nl voor de komende jaren weer verzekerd. De ontwikkelingen staan intussen niet stil, maar daarover volgt binnenkort meer informatie! Draag intussen bij aan het succes van dit gratis informatiekanaal door berichten te delen op sociale media. Dat kan heel simpel via de buttons onderaan elk bericht!

Gedeeld

Geef een reactie