EasySecure introduceert biometrische toegang in de cloud

Met EasyConnect brengt EasySecure een plug en play-box voor toegang, tijd, aanwezigheid én integratie in de cloud. Op locatie is de ideale situatie samen te stellen voor wat betreft registratiemogelijkheden en de gewenste integraties. Vervolgens richt EasySecure de software in. Dat gebeurt volledig op afstand.

Na montage van de scanners hoeft de installateur alleen de netwerkkabel in de EasyConnect-box te prikken. Installatie van software, configuratie en softwarekennis zijn niet meer nodig. Met EasyConnect is de cloudomgeving binnen enkele seconden online, belooft de leverancier.
Registratie kan met een mobiele telefoon, gezicht, vinger, kaart, code of kenteken. De software is eenvoudig te integreren met onder andere software voor HRM, planning & verloning, WFM en ERP. Er zijn ruim 200 integraties standaard beschikbaar.
Wie alle mogelijkheden op een rij zet, zal denken dat de implementatie een flinke klus is, die enorm veel kennis vereist. De tijd dat elektronisch toegangsbeheer synoniem stond voor complexe software is met EasyConnect echter voorbij, aldus EasySecure.

Gedeeld

Geef een reactie