Een kijkje achter de schermen van Live View

Hoe komen live camerabeelden in de meldkamer van de politie terecht en wat doet de politie daar vervolgens mee? Dat wordt helder en uitgebreid uitgelegd tijdens een van de vele seminars van Security Café, dat 31 mei plaatsvindt in Nijkerk.

Dankzij Live View kan een particuliere alarmcentrale beelden van CCTV-systemen direct doorzetten naar de politie. De politie heeft dan een beeld van wat er aan de hand is en een signalement van de verdachten. Maar wat komt er allemaal bij kijken voordat een goed Live View-systeem functioneert? Wat is precies de rol van de particuliere alarmcentrale binnen dit proces, hoe beoordelen centralisten de beelden voordat zij besluiten ze door te zetten naar de politie en wat doet de politie er tenslotte mee?

Installateur
Ook de rol van de installateur komt uitgebreid aan bod. Dat is tenslotte de primaire doelgroep van Security Café. Waarmee moet de installateur zoal rekening houden bij het projecteren van de camera’s en de inrichting van het cameraplan? Hoe kan een Live View-project het beste in gang worden gezet? En wat gaat het uiteindelijk kosten? Het zijn stuk voor stuk complexe vragen, die tijdens Security Café beantwoord zullen worden. Verder wordt uitgebreid ingegaan op het uiteindelijke doel van Live View, namelijk het maximaliseren van de pakkans van inbrekers en overvallers.
Tijdens Security Café kunnen installateurs de hele dag doorlopend interessante en duidelijke kennissessies bijwonen en netwerken om de onderwerpen onder het genot van een hapje en een drankje met concullega’s te bespreken. Dankzij sponsoring kunnen deelnemers de portemonnee thuis laten, maar wel is het nodig om vooraf in te schrijven.
Het Security Café wordt gehouden in het Golden Tulip, Ampt van Nijkerk. Hoofdsponsor is wederom Alphatronics BV. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.securitycafe.nl

Gedeeld

Geef een reactie