Europese goedkeuring voor particuliere alarmcentrale C24

C-24 in Apeldoorn heeft de Europese goedkeuring voor haar particuliere alarmcentrale (PAC) ontvangen. Samen met vier andere Nederlandse meldkamers beschikt C-24 nu over het Europese EN50518-certificaat. C-24 was al in het bezit van de certificaten: ISO 9001-2008, CCV PAC 2014 en CCTV Toezichtcentrale.
Onlangs was C-24 nog in het nieuws met de introductie van haar slimme beveiligingsmethode voor automotivebedrijven. In de branche vormt diefstal van auto’s al jaren lang een probleem, terwijl de diefstal van dure onderdelen uit auto’s, zoals airbags, navigatie, etc., snel toeneemt met forse schade tot gevolg. De slimme beveiliging van C-24 biedt bedrijven een effectieve koppeling van intelligente systemen, waarmee naast toezicht en tijdige signalering, snel kan worden ingegrepen voor een optimale bescherming van de autovoorraad. Of die nu binnen of buiten staat.

Beveiliging op afstand
C-24 biedt beveiliging op afstand (Monitoring) via door geselecteerde partnerinstallateurs aangelegde, vaste of mobiele camerasystemen. Alarmfragmenten worden rechtstreeks naar de C-24-toezichtcentrale gestuurd, waar ze direct worden beoordeeld. Indien nodig worden beveiligings- of hulpdiensten ingeschakeld om de pakkans te vergroten en de schade te beperken. Samen met de C-24-Particuliere Alarm Centrale (PAC), nu met het Europese EN50518 certificaat, aangevuld met toegangscontrole en teleservice, biedt C-24 opdrachtgevers een slim en totaal beveiligingsnetwerk dat 24/7 actief is.

C-24
C-24 Alarm- & Monitoringcentrale, opgericht in 2011, is gespecialiseerd in beveiliging op afstand en werkt met toestemming van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (BD 1173 en PAC 139). C-24 beschikt over gecertificeerde Toezicht- en Particuliere Alarm Centrales en een ‘Live View’-verbinding met regionale politiediensten; 24/07 geobserveerd door gediplomeerde, ervaren medewerkers die ‘live’ meekijken. Bij onraad of alarm kunnen zij direct reageren  en hulp- en beveiligingsdiensten, zoals politie en brandweer, direct aansturen. Ook toegangscontrole en teleservice behoren tot het dienstenpakket.

Gedeeld

Geef een antwoord