112 Vakdagen in Gorinchem afgelast

Wegens onvoldoende draagvlak is besloten om de vakbeurs 112 Vakdagen niet door te laten gaan. De beurs zou plaatsvinden van 16 tot en met 18 mei in de Evenementenhal Gorinchem.

Het platform van 112 Vakdagen stond in het teken van kennisdelen en netwerken waarbij diverse disciplines uit de hulpverlenings- en safetybranche waren vertegenwoordigd. Helaas kon volgens de organisator in een bepaald stadium nog niet voldoende draagvlak worden geboden voor ieder segment om de volledige branche te bedienen. Evenementenhal meent dat het cancelen van de beurs een moeilijke maar goede beslissing is, omdat men zowel exposanten als bezoekers niet wil teleurstellen. Op dit moment is nog niet duidelijk of en wanneer er een vervolg aan het beursconcept wordt gegeven.

Congres als alternatief
De 112 Vakdagen zouden gecombineerd plaatsvinden met het congres Crisisbeheersing & Rampenbestrijding. Dit congres gaat gewoon door. Op het congres komen experts en ervaringsdeskundigen werkzaam bij de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven samen om kennis en ervaringen uit te wisselen over crisisbeheersing en rampenbestrijding om zodoende van elkaar te leren. Op de website is hierover meer informatie te vinden.

Gedeeld

Geef een antwoord