ADI Expo zeer druk bezocht

De ADI Expo die 11 mei plaatsvond, mocht op een zeer groot aantal bezoekers rekenen. Deze werden niet teleurgesteld. Zowel het aanbod aan noviteiten als het seminarprogramma kregen flink wat belangstelling.

Veertig fabrikanten, productdemonstraties en seminars vormden donderdag 11 mei de ADI Expo in Utrecht. De deelnemende fabrikanten AG Neovo, AgentVI, Aimetis, Alarmtech, Axis Communications, CDVI, Chiron, Comnet, CQR, Dahua, DetectorTesters, Dualtech, Eaton, Elmdene, GJD, Hanwha, Hawk, HID, Hikvision, Honeywell, Milestone, Netgear, Nitek, Notifier, Optex, Paxton, PowerSonic, Promise, Seagate, Seetec Cayuga, STI, Takex, Texecom, TrendNet, Videofied, Visonic, Western Digital, Winland, Xtralis en 2N Telekomunikace, lieten hun nieuwste en belangrijkste producten zien en stonden klaar met tekst en uitleg.

Meer dan dozen schuiven
Directeur Koen de Rooij van ADI Global Distribution Nederland wil met onder andere dit initiatief benadrukken dat zijn bedrijf meer doet dan ‘dozen schuiven’. “Dat imago hebben we met onze communicatie zelf een beetje gecreëerd en we blijven ook gewoon doorgaan met aanbiedingen, maar we willen laten zien dat we heel wat meer te bieden hebben dan alleen producten. Onze medewerkers volgen op het moment vele trainingen om klanten nog beter met advies te kunnen bijstaan. Een nieuw initiatief op dat gebied is de ADI University met online-trainingen over producten en techniek, maar ook over commercie.” Een andere verbetering die hij aankondigde had betrekking op de interne logistiek. “ADI heeft wereldwijd distributiecentra, maar die werken alleen voor de eigen regio. Dat gaat veranderen, zodat als bij ons een product niet voorradig is, wij dat binnen een dag uit een van de andere distributiecentra kunnen laten overkomen.”

Onderstaand een korte foto-impressie:

Gedeeld

Geef een antwoord