Autoriteit in IoT spreekt tijdens ASIS Europe-conferentie

Tom Raftery, een grootheid op het gebied van Internet of Things, houdt de openingsspeech tijdens de conferentie ASIS Europe, die in Rotterdam wordt gehouden van 18 tot en met 20 april. IoT wordt een belangrijk onderwerp, tijdens de conferentie, evenals Big Data en kunstmatige intelligentie.

Raftery zal volgens ASIS Europe de toon zetten voor de conferentie met zijn deskundig inzicht in de zakelijke kansen van big data, kunstmatige intelligentie en automatisering. Daarbij zal hij vanzelfsprekend aandacht schenken aan de randvoorwaarden die van belang zijn voor veiligheidsprofessionals, die de doelgroep vormen van de conferentie.

Risico en verantwoordelijkheid
De befaamde technologische trend watcher Scott Klososky zal Raftery volgen met zijn keynote-toespraak: ‘Een cyber-fysieke toekomst – veiligheidsimplicaties’. Klososky zal daarbij het ‘gevestigde denken’ uitdagen door nieuwe beveiligingsproblemen te schetsen die zijn ontstaan ​​door de technologische innovaties die momenteel zowel het bedrijfsleven als de rest van de wereld opnieuw vorm geven.
Na de keynotes zal een panel van veiligheidsspecialisten, waaronder Chief Security Officer Mike Howard van Microsoft, interpreteren wat deze toekomst betekent voor beveiligingsstrategieën. Daarbij wordt een focus gelegd op het definiëren van risico en verantwoordelijkheid.
Conferentievoorzitter Eduard Emde: “De openingstoespraak en het panel van veiligheidsspecialisten zijn van cruciaal belang. Ze helpen ons de economische drijfveren achter nieuwe risico’s te begrijpen en te interpreteren. Ik ben vereerd dat Tom en Scott onze uitnodiging hebben geaccepteerd om ons uit onze comfortzone te halen en ons te motiveren de uitdagingen aan te pakken die voor ons liggen.”

Inzicht en ondersteuning
Gedurende twee dagen helpt de conferentie deelnemers met een groot aantal risico’s om te gaan, van het kwaadaardige gebruik van de nieuwste technologieën tot de gevaren van low-tech aanvallen door terroristen op ‘soft targets’, zoals publiek in openbare ruimtes.
Peter J. O’Neil, CEO van ASIS, voegt hieraan toe: “Het inzicht en de ondersteuning van toonaangevende internationale organisaties zoals SAP, Microsoft, Amazon en vele anderen, is enorm belangrijk voor wat ASIS Europe biedt – een kritische leeromgeving voor diegenen die een brede behoefte aan kennis hebben. Kennis die leidt tot begrip op managementniveau van zowel fysieke als cyberbedreigingen. Dit uitstekende educatieve programma, gecombineerd met gratis toegang tot het Career Center, de Technology and Solutions Track (TST) en de tentoonstellingsruimte, leidt tot een evenement dat je moet bijwonen en dat alle niveaus van veiligheidsberoepen in heel Europa en daarbuiten omvat.”

Volledige informatie over de evenementen en registratie is beschikbaar op www.asiseurope.org. Een gratis Show Pass is online aan te vragen tot 17 april. Conferentietarieven beginnen vanaf 475 euro voor een eendaagse pas. Neem rechtstreeks contact op met europe@asisonline.org voor meer informatie.

Gedeeld

Geef een antwoord