Beveiliging Tweede Kamer Beste Leerbedrijf 2008

De Beveiligingsdienst van de Tweede Kamer in Den Haag mag zich beste leerbedrijf van 2008 noemen. Dat werd vandaag in Amersfoort bekend tijdens de verkiezing die kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO onder al haar sectoren had uitgeschreven.

Naast de Beveiligingsdienst van de Tweede Kamer waren ook ICT-dienstverlener Caesar Groep in Utrecht en het Centraal Justitieel Incassobureau in Leeuwarden tot de laatste ronde doorgedrongen. In totaal waren 72 bedrijven genomineerd uit de economisch- administratieve sectoren, de ICT en de sector Orde en veiligheid.

Volgens de jury zit opleiden de Beveiligingsdienst van de Tweede Kamer in het bloed. Leerlingen worden één-op-één begeleid. De dienst wil dat ze echt alles leren van het beveiligingsvak, van het begin tot het eind. De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en onderwijs. Aan de prijs is een geldbedrag van 2.500 euro verbonden voor zowel het beste leerbedrijf als de beste opleider. Het is de bedoeling dat zij dit besteden aan een maatschappelijk relevant onderwijsproject.

Gedeeld

0 thoughts on “Beveiliging Tweede Kamer Beste Leerbedrijf 2008”

  1. Wel misschien een idee om iedereen die wil wat extra bijscholing te laten volgen daar. Ook voor gediplomeerden.
    Ik heb er wel zin in zo een bijscholingstage bv 3 weken. Ben nog niet zo lang in het vak bezig.

Geef een antwoord