Dahua Technology Partner Day 2020 komt eraan

Aanstaande dinsdag houdt Dahua Technology zijn online Dahua Technology Partner Day 2020. Dit evenement is volgens de fabrikant een perfecte gelegenheid om kennis te maken met het Dahua ECO systeem in de EMEA regio. 26 Technologiepartners komen met oplossingen op het gebied van beveiliging en IoT.

Dahua Technology organiseert het online evenement met 26 technologiepartners, waaronder Ajax Systems, Eagle Eye Networks, FoxStream en Optex. ‘Smarter Together’ is het centrale thema van de Dahua Technology Partner Day 2020. De partners zullen hun kennis en expertise delen over de ontwikkeling van beveiligings- en IoT-toepassingen voor verschillende markten. Dit online-evenement zal dienen als een technologisch en commercieel centrum voor eindgebruikers en systeemintegratoren uit verschillende markten, variërend van logistiek, verkeer en infrastructuur tot gezondheidszorg, detailhandel en woningen. Deelnemers kunnen zich gratis registreren voor alle keynotes van de partner. In de partnerhub kunnen deelnemers chatten met technologiepartners, zakelijke kansen of technische uitdagingen verkennen en de nieuwste productinformatie krijgen.

Samen slimmer worden
Het evenement begint met een openingstoespraak door Jason Zhao, Dahua VP & General Manager van Overseas Business. Hij introduceert hoe Dahua Technology en haar technologiepartners samen slimmer worden en zo slimmere oplossingen formuleren. De 26 partners presenteren hun oplossingen in een groot auditorium in zes verschillende break out rooms.
Geïntegreerde oplossingen die zijn ontwikkeld door zowel Dahua Technology als zijn partners zullen tijdens het evenement worden getoond, wat zeker de interesse van toeschouwers zal wekken, aangezien ze met een grotere veelzijdigheid voldoen aan de verschillende behoeften van systeemintegrators en eindgebruikers.
“Tijdens het evenement krijgen toonaangevende representatieve bedrijven in de wereldwijde beveiligingsindustrie en de IoT-industrie de kans om hun inzichten in de nieuwste beveiligingstoepassing te presenteren en ook na te denken over de huidige uitdagingen in de branche”, zegt  Jiaqi Gao, Overseas Marketing Director bij Dahua Technology. “De aanwezigen krijgen de kans om beveiligingsspelers op de markt te ontmoeten en nieuwe en diverse zakelijke kansen te creëren.”

Inschrijven is nog mogelijk via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord