Dahua vervangt evenementen voorlopig door webinars

Nu de geplande evenementen op de racecircuits van Zandvoort en Zolder niet door kunnen gaan, plant Dahua extra webinars in. Deze gaan over respectievelijk het thermisch meten van lichaamstemperatuur, Super Starlight en Full Color en AI WizSense & WizMind.

Op 2 april vindt het eerste webinar plaats. Dit gaat over thermische camera’s en hoe deze zijn in te zetten om de lichaamstemperatuur van passanten te meten. Momenteel zijn dergelijke oplossingen met thermische camera’s zeer actueel, gezien de ingegrijpende situatie rondom het coronavirus. De experts vertellen meer over de toepassingen van Dahua’s thermische camera’s en hoe deze ingezet kunnen worden om bijvoorbeeld de lichaamstemperatuur met een accuraatheid van 0,3 graden te kunnen te meten. Tevens introduceren ze Dahua’s nieuwe thermische productserie.

Kunstmatige intelligentie
Camerabewaking in het donker of op slecht verlichte plekken is volgens Dahua geen enkel probleem met de Starlight-oplossing. Ook Full Color-camera’s bieden volgens het bedrijf 24/7 kleurrijke en glasheldere beelden. Hoe dat kan wordt uitgelegd tijdens het webinar op 16 april. Tot slot wordt op 30 april uitgelegd welke mogelijkheden kunstmatige intelligentie biedt binnen camerabewaking. WizSense en WizMind zijn Dahua’s antwoord op deze vraag. De producten in deze series zijn intelligent en gebruiksvriendelijk, aldus de fabrikant.

Inschrijven voor de webinars kan via deze website.

Gedeeld

Geef een antwoord