Europees congres ASIS tweemaal naar Rotterdam

De Europese conferentie van ASIS International zal in 2018 niet in Den Haag plaatsvinden, zoals gepland, maar in Rotterdam. Ook in 2019 is de Maasstad als locatie aangewezen. In 2020 is Praag aan de beurt.

ASIS CEO Peter O’Neil, CAE, zegt hierover, “Met de recente beslissing om het evenement twee keer in Rotterdam te houden, kunnen wij onze energie nu weer richten op het genereren van buitengewone educatieve mogelijkheden en het bereiken van een maximaal profijt uit de investering door de deelnemers. ASIS Europe is uniek in het bijeen krijgen van gevestigde en inspirerende leiders in de domeinen beveiliging, risico’s, veerkracht en crisismanagement. Maar we weten ook dat we deelnemers alleen tevreden houden als we het evenement continu weten te ontwikkelen, zodat we aan de top blijven van het voortdurend veranderende risicolandschap.”

Kwesties
Eduard Emde, CPP, voorzitter van de conferentie, zegt: “De conferentie van 2018 op 18, 19 en 20 april gaat in op een van de belangrijkste kwesties van deze tijd. Namelijk hoe we organisaties kunnen blijven beveiligen in dit tijdperk van Internet of Things, Big Data, automatisering en kunstmatige intelligentie. Rotterdam is een van de belangrijkste knooppunten in Nederland op het gebied van bedrijfsleven, logistiek en innovatie. Dat heeft meegespeeld bij de keuze voor deze locatie. Het is nog niet bekend waar in Rotterdam de conferentie gaat plaatsvinden. Wel is het al mogelijk om in te schrijven als deelnemers. Voor ASIS-leden kost dat 600 euro. Niet-leden betalen 830 euro.

Gedeeld

Geef een antwoord