Europese ASIS-conferentie donderdag van start

Niet in Praag, zoals gepland, maar online gaat donderdag 11 februari het ASIS Europe-congres ‘From risk to resilience’ van start. Veel onderwerpen hebben betrekking op de coronacrisis. Op wat daarvan geleerd is en hoe het geleerde in de praktijk is te implementeren in organisaties.

Tijdens de keynote wordt vooruitgekeken op de economische vooruitzichten in het nog altijd door corona geteisterde 2021. Daarna kunnen deelnemers kiezen uit verschillende podia voor parallel lopende sessies. Onderwerpen zijn onder andere ‘van veerkracht naar onbreekbaarheid, voorbereiden op de volgende crisis’ en ‘belangrijke trends en inzichten voor de digitale transformatie van beveiliging’. Andere sessies gaan over ontwikkeling van videotoezicht in de cloud, vaccinatie binnen de organisatie, hoe criminelen zich richten op de ‘supply chain’ en wat we hebben kunnen leren van de pandemie.

Andere activiteiten
Naast lineaire presentaties vinden ook rondetafelsessies plaats over diverse leiderschapskwesties, persoonsbeveiliging, flexibele werkplekken en toenemende mobiliteit van werknemers en wat de rol van de beveiligingsorganisatie kan zijn om bedrijven door de coronacrisis te slepen. Verder zijn er verschillende manieren om met elkaar in contact te komen om ervaringen uit te wisselen en er kan een soort virtuele beurs worden bezocht met onder andere Eagle Eye Networks en HID.
Deelname aan de conferentie kost 115 euro per dag of 325 euro voor de gehele conferentie, die ook op 2 en 23 maart en op 6 mei plaatsvindt. Een hoger tarief geldt voor wie niet lid is van ASIS.

Meer informatie is hier te vinden.

Gedeeld

Geef een antwoord