FireSafety & Security Event 2020 breidt uit met extra hal

Vanwege de grote belangstelling voor deelname aan het FireSafety & Security Event 2020 breidt de vakbeurs uit met een extra hal. Vanaf nu is ook inschrijving voor een van de stands in hal 4 mogelijk. Het FireSafety & Security Event vindt plaats op 8 en 9 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

De verwachtingen van de Federatie Veilig Nederland, de organisator van het evenement, waren al hoog. Daarom was de grootste hal (7) van de Brabanthallen gereserveerd. Deze blijkt nu toch niet alle geïnteresseerde bedrijven te kunnen huisvesten. Daarom is hal 4 aan het evenement toegevoegd. Hal 7 is al 6432 vierkante meter. Met hal 4 komt daar nog 1872 vierkante meter bij.

Installerend Nederland ontmoeten
Op het moment hebben al 47 bedrijven standruimte gereserveerd, waaronder AddSecure, Alarm Meldnet, Alphatronics, ARAS Security, ASSA ABLOY, Bosch Security Systems, CardAccess, CDVI Benelux, CSL, Eagle Eye Networks, EAL, Eocortex, IDIS Nederland, JHS Nederland, Lobeco Fire + Security, NVD Beveiligingsgroep, PG Security Systems, Phera, RISCO Group, SOBA, Traka Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Met verschillende andere partijen is de organisatie nog in gesprek, maar de verwachting is dat ook die de kans zullen benutten om installerend Nederland persoonlijk te ontmoeten. Naast de tentoonstelling wordt een uitgebreid congres- en kennisprogramma georganiseerd. Inschrijven als bezoeker kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord