Inschrijving Security Café in Nijkerk van start gegaan

Op 23 mei kunnen professionals uit de beveiliging en ITC zich tijdens het Security Café in Nijkerk weer laten bijpraten over de laatste trends, producten en marktontwikkelingen. Er wordt met name ingegaan op de kansen van morgen. Sinds donderdag is het mogelijk om (gratis) in te schrijven.

Het jaarlijks terugkerende Security Café was bij de start in 2017 al direct een groot succes. De formule met een mix van interessante inleidingen, workshops en netwerkmomenten in de gastvrije ambiance van congrescentrum Hart van Holland, bleek goed aan te slaan, want al snel werd het maximale aantal deelnemers bereikt.
Ook in 2018 mocht de organisatie niet klagen. Dat jaar lag de nadruk meer op inhoudelijke master classes over specialistische onderwerpen. Zo werd bijvoorbeeld dieper ingegaan op wat er allemaal komt kijken bij het succesvol installeren en gebruiken van een mistgenerator. Een ander interessant onderwerp was hoe politie en justitie omgaan met camerabeelden en hoe daarmee bij de projectie van camera’s rekening gehouden kan worden. Verder ging uitgebreid aandacht uit naar beveiliging in de cloud en video content analyse.

Deelnemende bedrijven
Ook dit jaar zal weer veel kennis worden overgedragen. Onderwerpen zijn onder andere video, leesprincipes, trends en darkweb. Oud-topschaatser Ben van der Burg zal de dag op sprankelende wijze voorzitten.
Inmiddels heeft zich ook een groot aantal deelnemende bedrijven aangemeld, die aanwezig zullen zijn om informatie over hun diensten en producten te verstrekken. Dit zijn Adpro, Alarmtech, Alphatronics, BeveiligingNieuws.nl, Bosch, Concept Smoke Screen, Dahua, Impro, Keyprocessor, Pyronix, Sick, Soba, Takex, Vanderbilt, VDG en Visonic.
Hoofdsponsor van Security Café is wederom Alphatronics.

Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord