Inschrijving voor de VBN Security Summit is geopend

Op 18 november vindt in Amersfoort de door de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland georganiseerde Security Summit 2021 plaats. Het is vanaf vandaag mogelijk in te schrijven voor dit veelzijdige, trendsettende en inspirerende evenement waar enkele honderden beveiligingsprofessionals elkaar ontmoeten.

De Security Summit 2021 is een niet te missen congres voor de vakbekwame beveiligingsprofessional waarbij kennis ontvangen, delen en netwerken centraal staan. Tot de sprekers behoren onder andere Jaya Baloo, die onder andere de informatiebeveiliging bij KPN heeft opgezet en geleid, Carlo van de Weijer van de TU Eindhoven, een autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie, Gert van Beek, die leiding gaf aan het onderzoek naar de ontvoering van Freddy Heineken en Erik de Jong van FoxIT die helderheid gaat brengen in een probleem waarmee steeds meer organisaties te maken krijgen: ransomware.
Deelname aan de VBN Security Summit is kosteloos voor leden van de VBN. Leden van de Benelux Chapter van ASIS International kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van 121 euro. Overige belangstellenden betalen 242 euro. Voorafgaand aan de Summit vindt een Q&A plaats met VBN-voorzitter Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau.

Kijk voor meer informatie op de website. Hierop is ook het inschrijfformulier te vinden.

Gedeeld

Geef een antwoord