Kunstmatige intelligentie hoofdthema tijdens ADI Expo

De ADI Expo, die 5 maart plaatsvindt op de Landgoederij in Bunnik, omvat een groot aantal kennissessies, tijdens welke met name op kunstmatige intelligentie wordt ingegaan. Maar liefst 42 fabrikanten zijn aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met het nieuwste van het nieuwste in beveiligingstechnologie.

Vanwege de snelle ontwikkelingen in de techniek begint de behoefte aan hoogwaardige kennis snel toe te nemen in de beveiligingssector. Daarbij stijgt het aantal mogelijkheden van bestaande technologieën, wat toenemende kennis op het gebied van integratie vereist. ADI komt tegemoet aan deze behoeftes door een groot aantal seminars te organiseren tijdens de Expo op 5 maart.

Integratiemogelijkheden
Fabian de Clippelaar van Axis gaat dieper in op de integratiemogelijkheden van camera’s waarbij Perimeter-Defender, kentekenherkenning en radar onderdeel van de oplossing zijn. Anouk Vos van Revnext is als gastspreker uitgenodigd om bezoekers te informeren over de aanpak van cybercrime, wat ook een essentiële dreiging is voor beveiligingssystemen. Vos heeft meer dan tien jaar ervaring als strategisch security adviseur bij nationale en internationale overheden en multinationals.
Bram Soete van CDVI zal in 10 minuten de verschillen en oplossingen laten zien op het gebied van toegangsverlening en toegangscontrole. Vervolgens geeft Maurice Wortel van Honeywell uitleg over de hardware en software en mogelijkheden van het nieuwe inbraakpaneel Maxpro Intrusion.

Kunstmatige intelligentie
WizSense is een nieuwe serie producten en oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie van Dahua. Marc Sluiter legt uit hoe met onder andere deep learning algoritmes mensen en voertuigen zijn te onderscheiden.
Gerard Otterspeer van Bosch Security Systems gaat uitgebreid in op Bosch Forensic Search. Dit geavanceerde systeem biedt de mogelijkheid om videomateriaal te doorzoeken, terwijl voortdurend de zoekcriteria worden gewijzigd. Het is dus niet nodig om zoekopdrachten als initiële alarmcriteria in te stellen, waardoor een hoge mate van flexibiliteit ontstaat. Bosch Forensic Search is als plug-in voor de Centralized Search van de Milestone XProtect Smart Client ook beschikbaar voor camera’s van andere fabrikanten.
Als laatste geeft Taco de Gier van Hanwha Techwin een toelichting op de kunstmatige intelligentie in de nieuwe camera’s van zijn bedrijf en de manieren waarop deze kan worden ingezet.
Aan de ADI Expo neemt een groot aantal leveranciers deel, waaronder 2N, AddSecure, Axis Communications, Bosch Security Systems, CDVI, Dahua Europe, Eocortex, Hanwha, Hikvision, Paxton, Texecom en Vanderbilt. Inschrijven voor gratis bezoek kan via deze website.

Gedeeld

Geef een antwoord