Partnerships administratief makkelijker gemaakt

Beveiliging komt voor een groot deel neer op samenwerking met partners. Zeker als een totaalpakket nodig is. Administratief kan dit echter nog wel eens uitdagingen met zich meebrengen. Een specialist op dit gebied, Walter Vermeer, vertelt 5 november hoe een en ander te optimaliseren is, tijdens een door SequriX georganiseerd symposium.

Vermeer sprak eerder voor bedrijven als Shell, Opel en Mediamarkt. Een van zijn onderwerpen is optimaal resultaat halen uit een partnership. Tijdens het symposium op 5 november in het Centrum voor Beeld & Geluid in Hilversum zal hij de aanwezigen een spiegel voorhouden als het gaat om partnership/samenwerken. “Iedere organisatie die met partners werkt, of in de toekomst met partners gaat werken, wil doelgericht én professioneel te werk gaan en op de meest geschikte manier samenwerken”, zegt hij. “Zo boeken bedrijven en hun partners optimaal resultaat. Toch klinkt het makkelijker dan je denkt. Wat je zeker nodig hebt is wederzijdse afhankelijkheid, vertrouwen, plezier, oprechte interesse in elkaar, communicatie en nog veel meer.” Om het administratief makkelijker te kunnen laten verlopen, presenteert SequriX tijdens het symposium een nieuwe moduul, de SequriX Hub, die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven die met onderaannemers werken.

Elkaar makkelijker vinden
In de beveiligingsbranche wordt op veel manieren samengewerkt. Particuliere beveiligingsorganisaties besteden bijvoorbeeld werk uit aan collegabedrijven als deze op bepaalde locaties beter vertegenwoordigd zijn of een bepaald specialisme in huis hebben. De SequriX Hub helpt de administratieve lasten die daarmee gepaard gaan sterk te verminderen en maakt het makkelijker voor hoofd- en onderaannemers om elkaar te vinden.
Tijdens het symposium komt ook een klant aan het woord, die vertelt over zijn ervaringen met de software van SequriX. Het gaat hier om commercieel manager Jelwo de Boer van Vigilat. Hij gaat nader in op de thema’s professionalisering, inzicht in bedrijfspresentaties en efficienty en besparing. Aanwezigen tijdens het evenement die geen gebruik maken van SequriX zullen zo een realistisch beeld krijgen van het product. Er is namelijk volop ruimte voor kritische noten, op basis waarvan het product steeds beter wordt gemaakt.

Deelname aan het symposium staat ook open voor wie geen klant is van SequriX en is kosteloos. Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord