Paxton opent deuren KNVB voor voetbalminnende installateurs

Beveiligingsinstallateurs die graag eens een kijkje in het heiligste der heiligen van voetballend Nederland willen nemen, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Paxton WK Pro Trainingstoer. Wie deelneemt wordt weliswaar geen profvoetballer, maar wel gecertificeerd Net2 Pro-installateur! 

De dag bij de KNVB maakt deel uit van de Net2 Pro Trainingstour en vindt plaats op 26 juni. De Net2 Pro training is zeer uitgebreid en omvat alles wat een installateur moet weten om een Net2|Pro install atie te kunnen installeren en onderhouden. Wel kan alleen aan een Net2|Pro training worden deelgenomen, als eerst de Net2|Lite training is gevolgd. De complete inhoud van de dag is te vinden op de website van Paxton Benelux.

Andere data
Wie op 26 juni verhinderd is, kan ook op andere dagen en locaties terecht. Er is nog plaats op: 5 juni in Nootdorp, 6 juni in Lokeren (B), 13 juni in Laakdal (B), 19 juni in Akersloot, 21 juni in Breda en 27 juni in Eindhoven. Inschrijven is mogelijk via de website van Paxton Benelux.

Gedeeld

Geef een antwoord