Prijswinnaar ontvangt gratis inbraakcentrale

Op 15 september heeft de uitreiking van de hoofdprijs plaats gevonden. Tim Schouten ontving in zijn woonplaats Voorburg een complete EASY-SERIES inbraakcentrale van Bosch Security Systems. Marc Drijver (rechts) namens Bosch Security Systems en Rob Hamberg (links) van beveiliging.pagina.nl staan samen met Tim Schouten op de foto hieronder.

De hoofdprijs is gewonnen door Tim Schouten omdat hij op 1 uur en 13 minuten na de juiste tijd wist te raden. Tim is in het dagelijkse leven werkzaam bij Falck Security en is erg blij met zijn nieuwe aanwinst. De easy-series inbraakcentrale is een nieuwe ontwikkeling van Bosch Security Systems en richt zich vooral op de particuliere huizenmarkt. Het systeem kenmerkt zich door de zeer eenvoudige bediening en programmering.

Beveiliging.pagina.nl heeft inmiddels een groot aantal vaste bezoekers voor zich gewonnen, onder meer door bezoekers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van security in de breedste zin van het woord.

Ook de Brinks priv? kluis aangeboden door de beveiligingswinkel.nl, de brandblusser beschikbaar gesteld door Initial Varel Security en het jaarabonnement op Security Management het vakblad voor professionele beveiliging zijn inmiddels aan de overige winnaars beschikbaar gesteld.

Eerder verschenen in Beveiliging Nieuws:

Miljoenste bezoeker op beveiliging.pagina.nl

Win gratis beveiliging voor thuis met beveiliging.pagina.nl

Beveiliging pagina Prijsvraag

Gedeeld

Geef een antwoord