Save the Date! 25-jarig jubileum Stichting SERN

Op 20 september 2021 is het 25 jaar geleden dat de Stichting Security Expert Register Nederland bij notariële akte is opgericht. Dat wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst op de SS Rotterdam. Het thema van de SERN jubileumdag is: Carrière en Erkenning Fysieke Beveiliging Nederland. 

Onder leiding van Frenk van der Linden, bekend van radio en TV, wordt zijn populaire radioprogramma ‘KUNSTstof’ omgevormd tot ‘SERNstof’. Sprekers uit de wereld van 25 jaar security verschijnen die middag op het podium. Voormalig staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, mr. Fred Teeven, is er daar één van. Met de andere is de organisatie nog in gesprek.

Kennisoverdracht en netwerken
Het programma staat conform de doelstelling van SERN natuurlijk in het teken van kennisoverdracht en netwerken. Daarom is er veel ruimte gelaten om tussen de sprekers door oude en nieuwe relaties te ontmoeten. Op de SS Rotterdam kan dat geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.
De middag begint met een lunchbuffet. Om 13.00u opent dagvoorzitter Frenk van der Linden het formele deel van de dag, die begint met een aantal relevante presentaties. Na de ‘netwerkpauze’ vindt een forumdiscussie plaats en worden op het podium herinneringen opgehaald. De sprekers en forumleden worden binnenkort bekend gemaakt via deze site. De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een antwoord