Sil Eskes winnaar V-factor november

Sil Eskes, beveiliger bij CTSN, is winnaar van de V-factor in november. Sil doet objectbeveiliging, receptie- en baliewerkzaamheden, als meisje van 3 wist ze al wat ze wilde worden.

Sil Eskes“Beveiligen is niet één ding, elke dag is anders. Er gebeuren altijd wel onverwachte dingen. En soms kun je door snel reageren, problemen voorkomen. Dat maakt het vak zo leuk. Verschillende mensen vragen verschillende reacties. Ik ben gewoon een beveiliger.”

Sil Eskes (52) werkt al ruim 15 jaar in de beveiliging. “Als meisje van drie jaar wilde ik politieagent worden. Helaas stuurde mijn moeder mij naar de huishoudschool, waardoor ik in eerste instantie ander werk heb gedaan. Maar uiteindelijk ben ik toch in de beveiliging terecht gekomen.”

Een bewuste keuze. “Ik ben geen vechter, ik los alles op met mijn mond. Met praten kun je zoveel bereiken. Praten en goed luisteren!” Naast haar beveiligingswerkzaamheden heeft Sil de wens om haar vakkennis en vaardigheden over te brengen aan aspirant-beveiligers. “Mijn jarenlange praktijkervaring kan ik daarbij goed gebruiken.”

Sil vindt het een hele eer om als maandwinnaar de branche te mogen vertegenwoordigen. “Het gaat zeker een mooie en leuke eindstrijd worden.” Collega’s, familie en vrienden, iedereen wordt geënthousiasmeerd om te gaan stemmen.

De V-factor gaat de laatste maand in. Dit is dus de laatste kans om maandwinnaar te worden en uiteindelijk kans te maken op de iPad.

Facebook: Veiligheid raakt iedereen

Veiligheid raakt iedereen

Gedeeld

Geef een antwoord