SmartSD start roadshow met nieuwste innovaties van RISCO

SmartSD organiseert samen met RISCO een speciale serie presentaties over de nieuwste oplossingen en innovaties van RISCO. Deze beginnen elke keer met een uitgebreid ontbijt, duren van 8.00 tot 11.00u en vinden plaats in de gehele Benelux.

Naast het Lightsys-platform en de RISCO V5 cloud toont SmartSD onder andere het nieuwe, draadloze Panda-keypad voor Lightsys, de nieuwe draadloze Beyond-detectoren en de nieuwe Netwerk Video Recorders (NVR’s) van RISCO.

Integratie
De integratie van de verschillende traditionele beveiligingsdisciplines gaat steeds verder. RISCO is binnen de elektronische inbraakbeveiliging al toonaangevend wat betreft videoverificatie. Met de nieuwe RISCO NVR’s kunnen nu ook beelden van verschillende camera’s realtime en voor langere tijd worden opgeslagen. Deze beelden kunnen via de iRISCO-app eenvoudig worden benaderd.
De draadloze Beyond DT buitendetectoren zijn beschikbaar in twee modellen; met camera en zonder camera. Het is de enige draadloze buitendetector op de markt die dual-technologie combineert met een ingebouwde camera. De Beyond DT met camera is alleen geschikt voor Agility.

De presentaties vinden plaats op 8 mei in Herentals, 9 mei in Wilrijk, 14 mei in Gent, 15 mei in Ridderkerk, 16 mei in Spier, 17 mei in Breda, 21 mei in Duiven en 22 mei in Oostzaan.

Aanmelden kan via de website van SmartSD.

Gedeeld

Geef een antwoord