Studiedag met congres IT Security

Heliview organiseert in het Figi in Zeist een studiedag met congres IT Security 2006. Hoe u de beveiliging van uw IT infrastructuur kunt verbeteren, wat kunt u doen tegen computercriminaliteit op het werk, kortom welke maatregelen kunt u treffen om de risico?s tot een minimum te beperken zijn onderwerpen die op het congres behandeld worden.


De tijden zijn veranderd. Internet en telewerken hebben hun intrede gedaan en worden niet alleen gezien als communicatiemiddel, maar zijn ook steeds vaker het medium voor zakelijke en financi?le transacties. De gevaren die dit met zich meebrengt worden echter nog vaak onderschat.

Prominente specialisten vertellen wat voor uw organisatie de beste oplossingen zijn. Het congres biedt door middel van praktijkcases, lezingen, live demo?s en workshops concrete handvatten om direct in te zetten in uw organisatie. Onderstaande sessies komen aan bod:

Beveiliging: visie en concrete maatregelen In deze lezing vertelt Martin Vliem, IT Security Architect bij Microsoft Nederland over de maatregelen die u kunt treffen om de risico’s tot een minimum te beperken. Hoe beter bijvoorbeeld eindgebruikers op de hoogte zijn, hoe beter ze omgaan met beveiliging.

LIVE DEMO SESSIE: Realtime Security Informatie “Meten is weten”, zei mijn natuurkundeleraar altijd. Bedreigingen volgen elkaar steeds sneller op en de schade van incidenten wordt ook steeds groter. Hoe kun je als Information Security Professional je aandacht richten op de juiste zaken? Dat is de vraag die in deze sessie beantwoord wordt. Deze sessie wordt gepresenteerd door Paul Ferron, Service Business Project Manager bij Symantec.

De dagvoorzitter is Paul Overbeek, auteur van het boek “Informatiebeveiliging onder controle” en werkzaam bij KPMG.

Aan het eind van de dag worden 10 boeken onder de aanwezige deelnemers verloot. Daarnaast ontvangt iedere bezoeker een executive summary van de onderzoeksresultaten van het Heliview onderzoek over IT Security. De resultaten van dit onderzoek worden ook gepresenteerd tijdens dit event.

Inschrijven kan via de speciale website www.itsecurity2006.nl, u maakt dan ook kans op een digitale camera. Het congres is gratis voor eindgebruikers.

Gedeeld

Geef een antwoord