Topspecialisten voorspellen toekomst beveiligingsbranche

Op 27 juni vindt in Nijkerk de eerste editie van het Security Café plaats. Een ontmoetingsplaats voor professionals uit de security en IT die door toonaangevende sprekers op een aangename wijze geïnformeerd worden over nieuwe ontwikkelingen in de branche.

Er vinden op het moment grote veranderingen plaats op het gebied van beveiligingstechniek. Onder invloed van ontwikkelingen in de ICT-sector wordt de techniek steeds vaker digitaal en tegenwoordig zijn er ook al systemen die via de ‘cloud’ werken. Technische beveiligingsbedrijven die ook in de toekomst succesvol willen blijven, kunnen niet om deze trend heen.

Topspecialisten
Wat gaat er gebeuren? En hoe kan daarop het beste worden ingespeeld? Die vragen worden beantwoord tijdens het eerste Security Café, 27 juni in Hart van Holland in Nijkerk. Onder leiding van de bekende ICT-journalist Ben van der Burg spreken topspecialisten – waaronder de bekende misdaadjournalist John van den Heuvel en trendwatcher Sander Duivestein over wat de technische beveiligingsbranche op technisch én commercieel gebied te wachten staat. De dag wordt mogelijk gemaakt door Alphatronics als hoofdsponsor en door onder andere Adpro, Alarmtech, Bosch, Concept Smoke Screen, Dahua, Impro, Sick, Takex, Vanderbilt, Visonic en Beveiliging Nieuws. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt!

Gedeeld

Geef een antwoord