Vakbeurs New Security in Leuven van start

Vandaag en donderdag vindt in de Brabanthal in Leuven de vakbeurs New Security plaats. Het is een tweejaarlijks evenement waar met name distributeurs en installateurs van technische beveiliging elkaar ontmoeten.

Hoewel het een kleinschalige beurs is, trekt de prettige sfeer altijd behoorlijk wat bezoekers. “Het is uniek dat we alle facetten van security belichten”, stipt organisator Filip Cossement aan. “Dat omhelst zowel inbraak- als branddetectie, toegangscontrole, camerabewaking en monitoring als mechanische beveiliging. We leven namelijk in een tijdperk waarin het onveiligheidsgevoel helaas is toegenomen en waarin het essentieel is om onze gebouwen, infrastructuur en omgeving op een adequate manier te beschermen.”

Krachten
New Security bundelt voor deze editie de krachten met zes partners. Zo zal ACA (Vereniging van Meldkamers) tijdens de beurs een evenement organiseren. Ook AST (Agoria Security Technologies, een bedrijfsgroep die specialisten in geïntegreerde beveiligingstechnologie groepeert) voorziet een eigen programma.
SBM (Skills voor Bedrijf en Medewerkers) zal een lezing verzorgen rond het thema Internet of Things.
ALIA Security, de Belgische beroepsvereniging van de elektronische beveiliging, is eveneens present. Het aspect mechanische beveiliging wordt versterkt door de aanwezigheid van talrijke VSU-leden (Vlaamse Slotenmakers Unie), die het sowieso belangrijk vindt haar leden te informeren over alles wat hen aanbelangt. Tot slot zal het ook voor leden van Belgosafe (nationale vakvereniging van fabrikanten, verdelers en serviceverleners van geld- en waardebergingssystemen) de moeite lonen om naar New Security te komen.

Het adres is: Brabantlaan 1 in Leuven.
New Security is geopend van 10-21u op woensdag en van 10-18u op donderdag.
Verdere informatie: http://www.topsecurity.be/nl/new-security-1/new-security-2017

Gedeeld

Geef een antwoord