Veilige terreinen zonder hekwerk mogelijk?

Tilburg University wil een open organisatie zijn. Reden om de campus niet met hekwerk te beveiligen. Hoe het niettemin veilig wordt gehouden vertelt Jan-Willem Verpoorten, coördinator Safety & Security van de Tilburg University, tijdens de Toegangscontrole kennisdag van Aras op 30 oktober.

Jan-Willem Verpoorten is een van de gastsprekers tijdens het groots opgezette evenement van Aras Security op 30 oktober in Nieuwegein. De Toegangscontrole kennisdag gaat pas om 4 uur ’s middags van start, zodat deelnemers geen kostbare werkdag hoeven op te offeren. De feestelijke middag wordt afgesloten met een uitgebreid Amerikaans buffet.

Minder bekende toepassingsmogelijkheden
Tijdens de middag komen zeven minder bekende toepassingsmogelijkheden van toegangscontrole aan de orde. Er wordt gesproken over draadloze offline en online toepassingen, de nieuwste versies van CardAccess en Phera komen aan de orde en er wordt op gewezen wat belangrijk is als het gaat over toegangscontrole in de cloud. Verder gaan deskundigen in op het klonen van kaarten en pasveiligheid en wordt alles vertelt over het Open Supervised Device Protocol (OSDP).

Het verhaal uit de praktijk wordt dus door Jan-Willem Verpoorten van Tilburg University verteld. Verder zal er ruime gelegenheid zijn om onderling te netwerken.

Deelname is kosteloos en inschrijven kan via deze website.

Gedeeld

Geef een antwoord