Winnaars SSA Awards 2013 (foto’s)

Vandaag zijn tijdens vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) de winnaars van de prestigieuze SSA Awards 2013 bekendgemaakt.

De jury kon ook dit jaar weer rekenen op een enorme diversiteit aan inzendingen. Nieuw voor deze vierde editie van de SSA Awards was dat naast exposanten ook andere bedrijven producten konden aanmelden.

SSA award 2013 foto 1

Er werden prijzen uitgereikt in de categorieën Producten/Diensten (in diverse segmenten) en Oplossingen. Alle winnaars en nominaties zijn op de beursvloer te bekijken.

Winnaars in de categorie Producten/Diensten

Segment Brandveiligheid
Signaline Cold van Aerocheck, Grou – stand 01.427
Oordeel van de jury: Met dit product wordt op een andere manier gebruik gemaakt van de natuurkundige eigenschap (temperatuurcoëfficiënt) van de sensorkabel.

SSA award 2013 foto 4

Segment CCTV Videobewakingssystemen
VIEVU PVR LE4G van Shield Supplies, Amsterdam Zuidoost – stand 01.219
Oordeel van de jury: De methode is innovatief en heel actueel omdat het aansluit bij de politieke prioriteit van bescherming van hulpverleners. Daarbij maakt het gebruik van de nieuwste netwerktechnologie 4G.

SSA award 2013 foto 6

Segment Inbraak- en alarmeringssystemen
Siemens Magic Mirror Detector van Smartwares Security Nederland BV, Gilze – stand 01.104
Oordeel van de jury: De spiegeltechniek is heel klein toegepast met behoud van functionaliteit en verpakt in een mooi design.

SSA award 2013 foto 5

Segment Toegangscontrole
Eurocilinder bescherming MG – 100 van Rodiko Benelux, Bergeijk – stand 01.335
Oordeel van de jury: Het beste van twee werelden: hightech en eenvoud.

SSA award 2013 foto 3

Winnaar in de categorie Oplossingen
Match & Catch van Axis Communications B.V., Rotterdam – stand 01.212
Oordeel van de jury: Een vindingrijke totaaloplossing voor een belangrijk maatschappelijk probleem en een oplossing met een interessante businesscase.

SSA award 2013 foto 7

De onafhankelijke jury van de SSA Awards bestaat uit Kees ‘d Huy, Ewald Beld, John de Nooijer, Bernadette Sourbag, Mathijs de Vaal, Joris den Bruinen, Emile Broersma, Harm van Dijk, Mike van Drongelen, Adri Bijl en Hans Leijendekkers. Zij beoordeelden de 12 nominaties op hun innovatieve karakter, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en of de inzendingen een oplossing bieden voor een actueel vraagstuk in de markt.

SSA award 2013 foto 2

Dit jaar wordt wederom een publieksprijs uitgereikt aan de innovatie met de meeste stemmen. Via de SSA website kan nog tot en met donderdagochtend 6 juni gestemd worden. De winnaar van de Publieksprijs wordt diezelfde dag om 16.00 uur bekendgemaakt op de beursvloer.

Gedeeld

Geef een antwoord