FireSafety & Security wegens corona verzet naar 2022

Omdat het nog verre van zeker is dat in april 2021 een succesvolle vakbeurs kan plaatsvinden, is besloten het FireSafety & Security Event te verzetten naar 13 en 14 april 2022. Overwogen is nog de beurs in het najaar van 2021 te houden, maar van dat plan is afgezien.

De nieuwe vakbeurs, een initiatief van branchevereniging Federatie Nederland, had aanvankelijk 8 en 9 april dit jaar zullen plaatsvinden, maar de plotseling uitgebroken corona-pandemie gooide roet in het eten. Omdat de organisatie al zo goed als rond was, werd besloten het evenement naar 17 en 18 juni te verzetten. Het bleek echter al snel dat ook die data niet haalbaar zouden worden.

Jaar uitstel
De beurscommissie kwam tot het besluit om het evenement een jaar uit te stellen en op 14 en 15 april 2021 te houden. Inmiddels is duidelijk dat ook dan de kans op een succesvolle start van FireSafety & Security gering is. De vaccinatie is dan (hopelijk) net van start gegaan en met maximaal dertig personen in de gigantische hal gaat het hem niet worden.

Vanouds
Een klein aantal exposanten is helaas afgehaakt, maar de kans is groot dat deze terugkeren als de maatschappelijke situatie weer als vanouds is geworden. Er zijn in ieder geval nog voldoende exposanten over om alvast de gehele hal 6 van de Brabanthallen te vullen. De beurs wordt dus in 2022 in ieder geval zoals hij in 2020 had moeten zijn. De kans is groot dat uiteindelijk een hal extra nodig zal zijn, omdat veel mensen het een en ander hebben in te halen wat persoonlijke contacten betreft.

Gedeeld

Geef een reactie